Turism
Frumusete
Produse
Medical
Restaurante
Timp liber
Toate ofertele
Inchide Contact
Comenzi prin telefon la: 021.317.35.66 de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00
Intreaba pe Messenger
Extra Oferte

Cum Functioneaza?


Profita Acum - Cum functioneaza
Profita-acum.ro prezinta ofertele exceptionale ale zilei cu discounturi de pana la 90% pentru servicii oferite de saloane de cosmetica, saloane de masaj si Intretinere corporala, clinici de chirurgie estetica, servicii de curatenie, ofertele restaurantelor, ofertele agentiilor de turism si altele!

Inscrie-te pe profita-acum.ro si noi te vom tine la curent cu cele mai bune oferte ale zilei atit din orasul tau cit si din tara.

Pentru ca oferta zilnica sa devina activa este necesar ca un numar suficient de cumparatori sa se inscrie inainte ca ea sa expire. Noi obtinem ofertele cele mai bune promitindu-le partenerilor nostri ca le vom aduce cumparatori interesati de servicile promotionale oferite!

Dupa ce un numar suficient de cumparatori s-au inscris pe site, procesam rezervarea de plata iar in ziua urmatoare (Atentie! zi de lucru) vei primi un cupon pe adresa de e-mail. Printezi cuponul si imediat poti beneficia de serviciul achizitionat la un pret exceptional.

Daca nu se realizeaza numarul necesar de cumparatori vom anula toate rezervarile. Mentionam ca nimeni nu va plati niciun comision, iar oferta zilei va fi anulata.

Poti considera aceasta oferta ca un discount de grup pe care il poti folosi oricind doresti! Pe pagina www.profitaacum.ro vei vedea cite cupoane au fost cumparate pina la momentul respectiv si de cite cupoane mai e nevoie pentru ca oferta afioata sa devina activa.